Kangas Keidas on vuodesta 1946 asti toiminut käsityöalan erikoisliike.

Verkkokaupastamme voit tilata tuotteita rajatusti, jos tarvitse jotain muuta niin ota reilusti yhteyttä! Toimitamme mielellämme myös muita valikoimissamme olevia tuotteita.

Kivijalkamyymälämme sijaitsee Kotkassa, Sutelassa, Prisman kiinteistössä. Nykyisin valikoimiimme kuuluvat edelleenkin laadukkaat asustekankaat sekä kattava valikoima sisustuskankaita. Toimittajina asustekankaissa käytämme useaa kotimaista tukkua sekä ulkolaisia kuten esim. Hilco ja Swafing. Ompelutarvikevalikoimaamme laajennamme koko ajan hankkimalla uusia tuotteita edellisten lisäksi.

Valikoimistamme löytyvät myös mm. Svaneforsin valmisverhot ja muut sisustustuotteet. Meiltä saat myös verhot ommeltuina, pienimuotoinen ompelimomme valmistaa juuri sellaiset verhot kuin itse haluat. Voit halutessasi pyytää meidät myös kotikäynnille suunnittelemaan kotiisi tai vaikka työpaikallesi verhot. Tilauskankaista Tanskalaisen Paguneten vaikkoimista löydät myös upeat sisutusmateriaalit.

Neulelankojen valikoimista löydät mm. Regian, ja Schachenmayerin tuotteita. Neuletarvikkeita ja apuvälineitä löydät myös hyvin kattavan valikoiman.

Myymme myös ompelukoneita ja saumureita, edustamamme merkit ovat Bernina, Elna, Baby Lock, Pfaff, Husqvarna Viking sekä Singer. Myymme myös ompelukoneiden lisätarvikkeet sekä varaosat. Rikkinäisen ompelukoneesi voit myös tuoda maksuttomaan hinta-arvioon huoltoomme, joka myös huoltaa kaikkien merkkien koneita. Huollollamme on lakisääteinen sähköturvakeskuksen hyväksyntä.

Hyödyllisiä linkkejä:

www.bernina.fi

www.elna.fi

www.svanefors.fi

www.pagunette.dk

www.prym.fi

www.husqvarnaviking.com/fi-FI/Machines

www.pfaff.com/fi-FI/Machines

Jos sinulla on kysyttävää niin älä epäröi ottaa yhteyttä!